Sensable
Sensable is in 2014 ontstaan vanuit passie voor de mens en het leven.

Als orthopedagoog richt mijn kennis zich met name op
-hoogbegaafdheid
-hoogsensitiviteit
-sociaal emotionele problemen

bij kinderen, jongeren en volwassenen die op welke manier dan ook vastlopen.

Wat biedt Sensable aan:
-Individuele coaching op maat
-Effectief, onderzoekend, oplossingsgericht
-Je 'eigen wijsheid' staat centraal
-Trainingsgroepen (mindfulness) van maximaal 5 deelnemers.
Begeleiding van je begaafde kind
Sensable biedt als facilitator diverse activiteiten aan voor ouders van HB kinderen. Peers4Parents is een netwerk van betrokken professionals met ruime ervaring en expertise in het begeleiden van begaafde kinderen en (jong) volwassenen. Geïnspireerd door het wetenschappelijk gefundeerde inzicht dat het emotionele welbevinden het meest bepalend is voor de levensloop en het levensgeluk van begaafde kinderen, staat de begeleiding van de emotionele ontwikkeling van begaafde kinderen centraal.
Mindfulness voor volwassenen & kinderen
'Mindfulness beoogt een innerlijke balans te vormen, die je helpt het leven te benaderen met een grotere stabiliteit, begrip en wijsheid'.


Jon Kabat Zinn
Essentiële oliën
Wat goed dat jij meer wil weten over etherische oliën van Young Living. Er is een reden waarom ik alleen maar deze 100% pure oliën gebruik.
Coaching voor volwassenen & kinderen
In je kracht staan. Je kwaliteiten kennen, maar ook wat je belemmert. Durven zien ‘hoe het is’. Jezelf diepgaande vragen stellen. Zelfreflectie. Talenten leren kennen. Wie ben je, wie wil je zijn? Persoonlijke ontwikkelingsdoelen stellen. Waar zit de twijfel, en waar je overtuigingskracht? Wat straal je uit, hoe zien anderen je? Jezelf ontwikkelen naar volledigheid.
Consultancy
-Maak je je zorgen over je zoon of dochter?
-Loopt je kind vast op school of merk je dat je niet de hulp kan inschakelen die je kind nodig heeft?
-Merk je dat je niet serieus genomen wordt?
-Zie je door de bomen het bos niet meer in hulpverleningsland?


Op basis van mijn ruime ervaring in de jeugdzorg en GGZ-zorg kan ik wellicht ondersteunend zijn bij de zoektocht en het vinden van de best passende hulp.

Voor:
-Ouders
-Leerkrachten
-Gemeenteconsulenten
-Werkgevers

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

The Lab of Life
Wil jij leren om van willen doen te maken?

The Lab of Life methodiek is ontwikkeld
en gevalideerd door gerenommeerde
gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Uit onderzoek blijkt dat het veranderen van gedrag niet zozeer een kwestie van willen is, maar vooral een kwestie van doen. Hierin schuilt de kracht van The Lab of Life. De methodiek maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken voor effectieve gedragsverandering.

Een training die het gat vult tussen willen en doen. Een training die dwars door de weerstand heen beukt, waardoor er een blijvende verandering in gedrag behaald wordt. Dit onderscheidt de training van trainingen die stoppen bij voorlichting, bewustwording, inzicht en goede voornemens: Van willen naar DOEN!
Tevredenheid
Sensable doet haar uiterste best om goede kwaliteit van zorg te bieden aan de kinderen, jeugdigen en de gezinnen. Omdat iedereen anders is, is dit maatwerk.
Door van jou te horen wat we goed doen en wat beter kan, leren wij elke dag.

Wil je ons feedback geven?

Dat horen we dat graag! In gesprek met ons lijkt ons de meest passende manier. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier voor uw opmerking of feedback.
Goed om te weten
Deze website is bedoeld als bron van informatie en inspiratie. Hoewel deze informatie zorgvuldig is samengesteld, is het natuurlijk niet volledig en kan dit op basis van andere, aanvullende inzichten altijd bijgesteld worden. Hier kunnen dus geen rechten aan ontleend worden. Het uitgangspunt is dat je zélf verantwoordelijk bent en blijft om dit te vertalen naar eigen inzichten.

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan begrip en erkenning van oa (hoog)begaafde kinderen, zodat zij optimale ontwikkelingskansen krijgen en hun talenten tot recht kunnen komen op een manier die bij hen past. Daarom deel ik graag met anderen die dit doel ook voor ogen hebben en wil ik hierin zo laagdrempelig mogelijk zijn.
Sensable Coaching
Contactgegevens
Telefoon+31 (6) 46 05 31 71
E-mailinfo@sensable.eu
Adres Cadier en Keer
 nabij Maastricht
Kvk 62384627
IBAN NL42 RABO 0301 7913 25
 
Openingstijden
Maandag19.00-21.30
Dinsdag19.00-21.30
Woensdag19.00-21.30
Donderdag19.00-21.30
Vrijdag9.00-17.00
Zaterdag9.00-12.30
ZondagGesloten
Overige